CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Die Touristische Organisation von Prijedor

Reportaža 15. manifestacije "Dani zime na Kozari" obuhvata planinarski marš, ski kup, gastro takmičenje i sportske aktivnosti koji se održavaju u okviru ove manifestacije i koja ove godine nije održana zbog pandemije virusa korona.

Reportažom "Dani zime na Kozari" 2021 smo slikom podsjetili i pričom predstavili manifestaciju koja na krajiškoj ljepotici okuplja više hiljada posjetilaca iz svih krajeva naše zemlje i inostranstva.

Vidimo se na Kozari!

Kompletnu reportažu možete pogledati na linku: Dani zime na Kozari (Reportaza 2021)

Turistička organizacija grada Prijedora je u toku 2020. godine započela sa aktivnostima za relizaciju projekta „Postavljanje ifno tabli na području grada Prijedora“ s ciljem unapređenja sektora turizma. Radi što bolje informisanosti potencijalnih posjetioca, projekat postavljanja info tabli obuhvata postavljanje tabli ispred značajnijih ustanova i objekata koje sadrže opšte informacije o datim ustanovama i koje upotpunjuju turističku ponudu. Svaka info tabla se posebno dizajnira uz prikladne tekstove o datoj ustanovi ili objektu i koje prate arhivske i novije fotografije.

U okviru ovog projekta postavljene su info table na 5 lokacija, odnosno prema arheološkom nalazištu Zecovi, te ispred vjerskih objekata: Manastir Klisina, Gradska džamija u Starom gradu, Rimokatolička župa Presvetog srca Isusova u Šurkovcu i Pravoslavna crkva Svetog Petra i Pavla u Kozarcu.

        

 

 

Pjesma "Osjeti Kozaru" je nastala povodom obilježavanja 15. manifestacije "Dani zime na Kozari". Uskoro slijedi i reportaža "Dani zime na Kozari" 2021. godine.

Tekst: Maja Baljak

Vokal: Slaven Čović

Muzika i aranžman: Hadis Čakić, Alojz Čakarić

Mix i mastering: Hadis Čakić, Alojz Čakarić

Spot možete pogledati na linku: Osjeti Kozaru

Na Kozari se svake godine krajem januara ili početkom februara održava manifestacija "Dani zime na Kozari".

Zbog pandemije virusa korona ove godine manifestacija "Dani zime na Kozari" neće biti održana. Ovim putem najavljujemo reportažu kojom ćemo slikom podsjetiti i pričom predstaviti manifestaciju koja na krajiškoj ljepotici okuplja više hiljada posjetilaca iz svih krajeva naše zemlje i inostranstva.

Termini emitovanja reportaže:

RTRS, nedjelja 31.01.2021. godine u 16:15

TV K3, nedjelja 31.01.2021. godine u 16:30

TV Prijedor, nedjelja 31.01.2021. godine u 18:00

Elta TV, nedjelja 31.01.2021. godine u 19:00

RTV KD, nedjelja 31.01.2021. godine u 20:30

 

Najava reportaže Dani zime na Kozari

 

 

TOP