CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Die Touristische Organisation von Prijedor

Prijedor se predstavio na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija grada Prijedora je uzela aktivno učešće na 42. Međunarodnom sajmu turizma koji je okupio najznačajnije subjekte turističke ponude i tražnje, gdje se predstavilo preko 1.100 izlagača iz čitavog svijeta. Ove godine sajam je organizovan u periodu od 20.02. do 23.02.2020. godine, a o samom značaju sajma turizma u Beogradu govori činjenica da je ovaj sajam član veoma uticajne svjetske asocijacije turističkih sajmova i vodeći sajam turizma u cijelom regionu jugoistočne Evrope, kao i da je sajam posjetilo oko 70.000 posjetilaca.

Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila na zajedničkom izložbenom prostoru Turističke organizacije Republike Srpske koje je obezbjedilo Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji i na kojem se predstavila kompletna turistička ponuda Republike Srpske. Turistička organizacija Prijedor je na sajmu predstavila promotivni materijal o gradu Prijedoru. Na zajedničkom štandu Turističke organizacije Republike Srpske trećeg dana sajma, odnosno 22.02.2020. godine organizovana je sajamska prezentacija grada Prijedora, a u samom programu učešće su uzeli: Turistička organizacija grada Prijedora, Nacionalni park „Kozara“, Udruženje „Miloš Zec i orkestar harmonika Sky Glory“, Izvorna grupa Udruženja za očuvanje tradicije Prijedora, Pozorište Prijedor, moteli „Le Pont“ i „Bijele vode“

Domaće proizvode i gastro ponudu koji su posjetioci na sajmu mogli da degustiraju obezbjedili su PZ „Kooperativa“, poljoprivredni klaster „Una sana“, JU Poljoprivredno-prehrambena škola, fabrika za preradu voća „Prijedorčanka“ ad, tvornica keksa „Mira“, proizvođač rakije Brane Radanović, moteli „Le Pont“ i „Bijele vode“.

  

  

  

  

TOP