CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Prijedorska zima

Manifestacija "Prijedorska zima" počinje 5. decembra i trajaće do 6. januara. U tom periodu biće organizovano više od 40 sadržaja na osam lokacija.
U periodu od 17. do 31. decembra na velikom trgu će se ugostitelji i privrednici predstaviti ponudom svojih proizvoda.
Pokrovitelj manifestacije je grad Prijedor, a sponzori su brojni privrednici.

Na manifestaciji "Dani Srpske u Srbiji" koju je organizovalo Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji u periodu od 22. do 29. septembra 2021. godine predstavljena je turistička ponuda Republike Srpske u nekoliko gradova. Manifestacija je počela 22.09.2021. godine u Beogradu, a završena je 29.09.2021. godine sa predstavljanjem u ponude u Novom Sadu. U sklopu manifestacije "Dani Srpske u Srbiji" Turistička organizacija Republike Srpske je zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama predstavila sve ono što Republika Srpska nudi u turističkom smislu.

Predstavnici grada Prijedora i Turističke organizacije grada Prijedora su u Novom Sadu 29.09.2021. godine predstavili ponudu grada Prijedora sa različitim promotivnim materijalima, domaćim proizvodima i rukotvorinama. Taj dan je potpisan Memorandum o saradnji između turističkih organizacija Prijedora i Inđije i održani su radni sastanci sa predstavnicima opštine Inđija i grada Novog Sada o budućoj saradnji na polju kulture i turizma. 

    

 

 

Svjetski dan turizma slavi se svake godine 27. septembra, podižući svijest ljudi o turističkim društvenim, kulturnim, političkim i ekonomskim vrijednostima, te doprinoseći ostvarenju održivih razvojnih ciljeva. Ove godine obilježen je pod sloganom inkluzivnog rasta, naglašavajući činjenicu kako je turizam sastavljen prevashodno od humanističkih dimenzija koje se kriju iza statističkih brojeva turizma, jer iza svakog broja krije se osoba sa svim svojim ljudskim dimenzijama. 

 

Povodom Svjetskog dana turizma organizovan je radni sastanak direktora lokalnih turističkih organizacija sa ministrom trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske i direktorom Turističke organizacije Republike Srpske i predstavljen je projekat "Digitalno putovanje kroz Srpsku". 

    

 

Turistička organizacija grada Prijedora je u toku 2021. godine pripremila nove video prezentacije o gradu Prijedoru: Bogatstvo različitosti, Uživaj u avanturi, Jednostavno umjetnost, Grad različitih događaja i Dobro došli u Prijedor.
 
Uživajte u video prezentaciji Prijedor – Bogatstvo različitosti, a uskoro objavljujemo i druge video zapise 👇

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Prijedorska zima
Read More +
03 decembar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Prijedorska zima

Prijedor predstavio svoju ponudu na manifestaciji
Read More +
01 oktobar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Prijedor predstavio svoju ponudu na manifestaciji "Dani Srpske u Srbiji"

Svjetski dan turizma 27.09.2021. godine
Read More +
01 oktobar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Svjetski dan turizma 27.09.2021. godine

TOP