CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Pojava Corona virusa donijela je velike posljedice na sektor turizma i ugostiteljstva, organizovanje manifestacija i događaja. Svi jedva čekamo da kriza prođe kako bismo mogli da negdje otputujemo, a mi Vam preporučujemo da slobodno vrijeme provedete u prirodi i posjetite domaće destinacije.

Dragi ljubitelji prirode, avanturisti, planinari, rekreativci i slučajni prolaznici za sve Vas imamo jedno iznenađenje! Turistička organizacija grada Prijedora u saradnji sa Planinarskim društvom “Klekovača” i Nacionalnim parkom “Kozara” prirpemila je nagradnu igru kao zanimljivu osmosmjerku za posjetioce NP Kozara.

Nagradna igra / osmosmjerka će biti postavljena na Facebook stranici PD “Klekovača” https://www.facebook.com/klekovaca/, a trajaće u periodu od 30.05.2020. godine od 12.00 do 31.05.2020. godine do 24.00.

Pravila su jednostavna, a nagrade su zanimljive i privlačne:

  • u mreži osmosmjerke pronađite i zaokružite pojmove koji su vezani za Kozaru i područja NP Kozara
  • ako sve uradite tačno ostaće Vam 20 neiskorištenih slova koja daju konačno rješenje:  _ _ _ _ _ _ _   _   _ _ _ _ _ _   _ _ _ _ _ _
  • rješenje osmosmjerke napišite kao komentar ispod objave na Facebook stranicu PD “Klekovača”

Nagradna igra je kreirana za 24 osobe, odnosno prvih 8 najbržih sa tačnim rješenjem će dobiti smještaj za troje (ukupno 24 osobe) u Planinarskom domu “Kotlovača”, te namirnice za jelo koje će ih čekati u planinarskom domu.

Nagradna igra podrazumijeva besplatan boravak u dva termina po 12 osoba, i to za vikende: 13. – 14.06.2020. godine, te 25.07. – 26.07.2020. godine. Prvog vikenda zajedno ćemo promovisati 6. juni – Dan Planinarskog društva „Klekovača“ i 8. juni - Svjetski dan zaštite planinske prirode i dan Nacionalnog parka “Kozara”. Drugog vikenda zajedno ćemo najaviti Svjetski dan zaštite prirode koji se obilježava 28. jula sa ciljem širenja svijesti o prirodnim resursima i njihovoj zaštiti.

Za nagrađene će se kreirati planinarske rute u organizaciji PD “Klekovača”, a biće i dodatnih iznenađenja. Pravo učešća imaju svi ljubitelji Kozare, pješačenja i planinarenja, osim članova PD “Klekovača”, zaposlenih u NP “Kozara” i Turističkoj organizaciji grada Prijedora.

U ponedeljak 01.06.2020. godine biće objavljeni rezultati nagradne igre.

 

Srećan 16. maj Dan Grada Prijedora 

Viber stickeri: Visit Prijedor

          

              

                

                

Свјетска туристичка организација (UNWTO) је уз подршку Свјетске здравствене организације (WHO) покренула иницијативу "UNWTO Healing Solutions Challenge".
 
Иницијатива је намијењена предузетницима и иноваторима који се позивају на достављање идеја које могу помоћи туристичком сектору како би се ублажио утицај пандемије и убрзали напори за опоравак туристичког сектора.
 
Позив је отворен до 15. априла 2020. године.
 
Више информација на сљедећем линку: https://www.unwto.org/healing-solutions-tourism-challenge

Turistička organizacija grada Prijedora je uzela aktivno učešće na 42. Međunarodnom sajmu turizma koji je okupio najznačajnije subjekte turističke ponude i tražnje, gdje se predstavilo preko 1.100 izlagača iz čitavog svijeta. Ove godine sajam je organizovan u periodu od 20.02. do 23.02.2020. godine, a o samom značaju sajma turizma u Beogradu govori činjenica da je ovaj sajam član veoma uticajne svjetske asocijacije turističkih sajmova i vodeći sajam turizma u cijelom regionu jugoistočne Evrope, kao i da je sajam posjetilo oko 70.000 posjetilaca.

Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila na zajedničkom izložbenom prostoru Turističke organizacije Republike Srpske koje je obezbjedilo Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji i na kojem se predstavila kompletna turistička ponuda Republike Srpske. Turistička organizacija Prijedor je na sajmu predstavila promotivni materijal o gradu Prijedoru. Na zajedničkom štandu Turističke organizacije Republike Srpske trećeg dana sajma, odnosno 22.02.2020. godine organizovana je sajamska prezentacija grada Prijedora, a u samom programu učešće su uzeli: Turistička organizacija grada Prijedora, Nacionalni park „Kozara“, Udruženje „Miloš Zec i orkestar harmonika Sky Glory“, Izvorna grupa Udruženja za očuvanje tradicije Prijedora, Pozorište Prijedor, moteli „Le Pont“ i „Bijele vode“

Domaće proizvode i gastro ponudu koji su posjetioci na sajmu mogli da degustiraju obezbjedili su PZ „Kooperativa“, poljoprivredni klaster „Una sana“, JU Poljoprivredno-prehrambena škola, fabrika za preradu voća „Prijedorčanka“ ad, tvornica keksa „Mira“, proizvođač rakije Brane Radanović, moteli „Le Pont“ i „Bijele vode“.

  

  

  

  

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Nagradna igra - osvoji noćenje u planinarskom domu
Read More +
29 maj 2020 by TOPD, in VIJESTI

Nagradna igra - osvoji noćenje u planinarskom domu "Kotlovača"

16. maj - Dan Grada Prijedora
Read More +
16 maj 2020 by TOPD, in VIJESTI

16. maj - Dan Grada Prijedora

Иницијатива
Read More +
09 april 2020 by TOPD, in VIJESTI

Иницијатива "UNWTO Healing Solutions Challenge"

TOP