CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Učešće na VII međunardnom sajmu ruralnog stvaralaštva Tarevci 2016

Opšta poljoprivredna zadruga “Tarevci” u saradnji sa Opštinom Modriča, Poljoprivrednim zadružnim savezom Republike Srpske i Generalnim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske je organizovala VII međunarodni sajam ruralnog stvaralaštva Tarevci 2016. koji je trajao od 21. do 23. jula 2016. godine.

Poljoprovredna zadruga „Tarevci“ je lokalne zajednice opština Modriča i Vukosavlje razradila Viziju ruralnog razvoja čijom realizacijom bi se trebao ostvariti konačni cilj: ekonomska i društvena održivost povratka i potpunu reintegraciju povratnika u lokalne zajednice. 

Prvi sajam ruralne privrede sa smotrom kulturnoumjetničkih društava je održan 2010. godine. U sklopu sajma je 21. jula 2016. godine organizoano naučno savjetovanje na temu: “Lokalni ekonomski razvoj – stanje i kako  ga poboljšati: korištenje postojećih potencijala za razvoj inovativnog i konkurentnog ruralnog turizma.“ Turistička organizacija grada Prijedora je uzela učešće na ovom naučnom savjetovanju i održala prezentaciju o istraživanju koje je sprovela prošle godine, a vezano za registraciju seoskih domaćinstava u okruženju i mogućim olakšicama za navedenu registraciju koje bi trebalo da se sprovedu i na našim prostorima.

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Video prezentacije o gradu Prijedoru
Read More +
17 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Video prezentacije o gradu Prijedoru

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora
Read More +
13 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora

Prijedorska zima
Read More +
03 decembar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Prijedorska zima

TOP