CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Foto konkurs "Moja Kozara" otvoren do 30.09.

Nacionalni park „Kozara“ raspisuje foto konkurs pod nazivom „Moja Kozara“. Pošaljite fotografije prirodnih ljepota, kulturno-istorijskih znamenitosti, zanimljivih motiva, ljudi i situacija koje ste zabilježili svojim aparatom tokom posjete Nacionalnom parku „Kozara“. Svi motivi moraju biti snimljeni isključivo na području Nacionalnog parka „Kozara“. Budite maštoviti i kreativni i pošaljite nam svoje fotografije do 30.09.2016.

Nagrade:

Prvo mjesto: Noćenje u bungalovu za dvije osobe 

Drugo i treće mjesto: Ručak u motelu „Bijele vode“ i hotelu „Monument“ za dvije osobe

Uslovi konkursa:

-Autori mogu na konkurs prijaviti do 2 fotografije.

-Veličina fotografije treba da bude 650 piksela po dužoj strani, a naknadno će se odabrane fotografije slati u punoj rezoluciji (min. 3500x2300 pixela).

-Fotografije smiju biti djelimično obrađene u programima za uređivanje fotografije, ali do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.

-Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Nacionalnog parka „Kozara“, a svaki autor je odgovoran za snimljeni materijal i garantuje da je isti snimljen na pomenutoj lokaciji.

-Pošiljalac fotografije mora biti i njen autor.

-Autor fotografije slanjem fotografije na konkurs pristaje da datu fotografiju Nacionalni park „Kozara“ može koristiti u marketinške i propagandne svrhe.

Kako poslati fotografiju:

Fotografije pošaljite email-om na info@npkozara.com 

U subjektu (naslovu) email poruke treba obavezno da stoji "Za foto konkurs". U tijelu poruke treba da navedete slijedeće podatke:

1) Autor: Ime, prezime i grad

2) Kontakt: Broj telefona 

Pravo učešća imaju svi koji se nalaze na spisku prijatelja facebook stranice "Nacionalni park Kozara“. Album sa pristiglim fotografijama objavićemo na facebook stranici Nacionalnog parka „Kozara“ i fotografije koje dobiju najviše lajkova osvajaju nagrade. Takođe, žiri Nacionalnog parka „Kozara“ izabraće jednu fotografiju, koja je po njihovom mišljenju najbolja, i koja će dobiti nagradu za prvo mjesto. Napominjemo, obe fotografije, sa najviše lajkova i po izboru žirija, osvaju nagradu za prvo mjesto. Fotografije koje zauzmu drugo i treće mjesto biće izabrane na osnovu broja lajkova.           Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@npkozara.com

 

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Video prezentacije o gradu Prijedoru
Read More +
17 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Video prezentacije o gradu Prijedoru

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora
Read More +
13 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora

Prijedorska zima
Read More +
03 decembar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Prijedorska zima

TOP