CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Turistička organizacija se predstavila na sajmu privrede i turizma u Derventi

Turistička organizacija grada Prijedora je uzela učešće na 11. Sajmu privrede i turizma koji je održan u Derventi u periodu od 24. do 26. avgusta. Na sajmu je učestvovalo oko 130 izlagača iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i drugih zemalja. Sajam je održan u okviru tradicionalnog 165. Derventskog vašara, koji je prepoznatljiv kao najpoznatiji i najposjećeniji događaj.

Organizator sajma bio je je Sportsko kulturni centar Derventa, a suorganizator Turistička organizacija opštine Derventa. Podršku organizaciji Sajma dalo je Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske, Privredna komora Srpske i načelnik opština Derventa.

Sajam će svečano otvorio ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić. Prvog dana Sajma održani su skokovi padobranaca, te organizovan niz degustacija, promocija i sajamskih popusta. Posjetioci su mogli da degustiraju i kupe domaće proizvode, rakiju i proizvode od šljive, meda, mlijeka, razne slatke proizvode, kao i da kupe odjevne predmete, razne ukrase, čajeve i proizvode od ljekovitog bilja. Drugog dana sajam odigrana je dječija predstava i organizovano druženje sa “Malcima”, “Mašom i medvjedom”. Sajam je svečano zatvoren 26. avgusta, a ulaz na sajam je bio besplatan.

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Video prezentacije o gradu Prijedoru
Read More +
17 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Video prezentacije o gradu Prijedoru

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora
Read More +
13 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora

Prijedorska zima
Read More +
03 decembar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Prijedorska zima

TOP