CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Turistička organizacija Prijedor uzela učešće na manifestaciji "Dani Srpske u Srbiji"

U cilju promocije Republike Srpske u Srbiji se organizuje višednevna manifesatcija koja kroz različite programske aktivnosti podstiče razmjenu kulturnih ostvarenja i kulturne baštine, predstavlja prirode ljepote, turistička mjesta i rute, ugostiteljstvo, kulinarstvo i vino, prezentuje investicione mogućnosti i potencijale Republike Srpske. Organizator ove manifestacije je Predstavnistvo Republike Srpske u Srbiji i Turistička organizacija Republike Srpske.

Navedena prezentacija se organizovala po četvrti put u nekoliko gradova Srbije, odnosno u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Kragujevcu u periodu od 10. do 16.09.2016. godine. Manifestacija je zvanično otvorena 10. septembra u centru Sava muzičko-scenskim programom pod nazivom „Zaveštanje“, a završena je 16. septembra u Zrenjaninu predstavom „Otac i sin“ Narodnog pozorišta Republike Srpske. 

Turistička organizacija grada Prijedora je uzela učešće na navedenoj prezentaciji i predstavila se u Beogradu, u Knez Mihajlovoj ulici. Na zajedničkom štandu Republike Srpske, Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila sa promotivnim materijalima putem kojih su prezentovani turistički potencijali grada Prijedora.

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Video prezentacije o gradu Prijedoru
Read More +
17 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Video prezentacije o gradu Prijedoru

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora
Read More +
13 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora

Prijedorska zima
Read More +
03 decembar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Prijedorska zima

TOP