CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Turistička organizacija grada Prijedora učestvovala na sajmu privrede u Kotor Varošu

Šesti regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma koji je organizovala Razvojna agencije opštine Čelinac u saradnji sa Područnom privrednom komorom Banjaluka, održan je 31.03. i 01.04.2017. godine u opštini Kotor Varoš. Ovogodišnji slogan sajma bio je "Pokrenimo privredu", a učešće na sajmu uzelo je oko 150 izlagača. Regionalni sajam pratile su stručne konferencije, predavanja i poslovni susreti privrednika uz bogat svečani program  za izlagače i posjetioce.

Ovogodišnji sajam svečano je otvoren  31.03.2017. godine u 11.00 časova. Pokrovitelji 6. Regionalnog sajma privrede, poljoprivrede i turizma bila je Vlada Republike Srpske i Savjet ministara BiH, a svečanost je zvanično otvorio ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH Mirko Šarović i načelnik opštine Kotor-Varoš Zdenko Sakan.

Turistička organizacija grada Prijedora je uzela učešće na ovom sajmu i zajedno sa radionicom “Minimo” predstavila turističke potencijale grada Prijedora svojim promotivnim materijalima i rukotvorinama radionice “Minimo”.

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Održana 12. manifestacija
Read More +
05 februar 2018 by TOPD, in VIJESTI

Održana 12. manifestacija "Dani zime na Kozari"

Dani zime na Kozari - 03. i 04. februar 2018. godine
Read More +
18 januar 2018 by TOPD, in VIJESTI

Dani zime na Kozari - 03. i 04. februar 2018. godine

Program Slatke zimske čarolije
Read More +
28 decembar 2017 by TOPD, in VIJESTI

Program Slatke zimske čarolije

TOP