CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Turistička organizacija realizovala projekat "Mali turisti Prijedora"

Turistička organizacija grada Prijedora je zajedno sa Dječijim vrtićem "Radost" u periodu od 10. do 12. aprila realizovala projekat „Mali turisti Prijedora“ u okviru kojeg su mali turisti, odnosno djeca iz ovog vrtića obišla oko 20 turističkih lokacija grada Prijedora, te na zanimljiv i interaktivan način se upoznala i naučila nešto više o materijalnom i nematerijalnom naslijeđu i sredini u kojoj žive.

Svaka predškolska grupa nosila je svoj naziv, odnosno: Vanilice, Leptirići, Šeširdžija, Kolibri i Bubamara, a mali turisti su imali priliku da kroz turistički obilazak obiđu centar grada, posjete kulturne ustanove i vjerske objekte, kao i najznačajnije privredne subjekte. Djeca su imala priliku da pogledaju kako se čuvaju knjige u biblioteci, kako nastaju predstave, da nauče kako se ponaša u muzeju i šta mogu da vide, šta je mural i kako nastaje, šta radi galerija, šta se uči u muzičkoj školi, šta radi rudar i gdje se proizvodi keks u našem gradu.

U saradnji sa udruženjem "Žene u umjetnosti" svaka grupa je imala i pratioce koja su djeci prezentovala zanimljivosti o gradu Prijedoru i instiucijama koje su posjetili, a navedeni projekat je namijenjen najmlađima i njihovom upoznavanju sa sredinom u kojoj žive iz perspektive turiste.

   

  

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Promocija projekta
Read More +
25 april 2017 by TOPD, in VIJESTI

Promocija projekta "Đačka putovanja"

Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila na
Read More +
25 april 2017 by TOPD, in VIJESTI

Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila na "Zdravofestu" u Gradiškoj

Turistička organizacija realizovala projekat
Read More +
06 april 2017 by TOPD, in VIJESTI

Turistička organizacija realizovala projekat "Mali turisti Prijedora"

TOP