CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Održani Dani Srpske u Srbiji

U cilju promocije Republike Srpske u Srbiji u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji u periodu od 15. do 21.09.2017. godine, po peti put, održana je višednevna manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“, koja kroz različite programske aktivnosti, ideje i projekte na nov i jedinstven način predstavlja Republiku Srpsku, njene gradove, prirodne ljepote, umjetnike i stvaraoce iz različitih sfera djelovanja.

Programom i aktivnostima ovogodišnje manifestacije obuhvaćeno je nekoliko gradova širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Subotica, Vršac, Vranje, Kraljevo, Kruševac, Užice…). Namjera organizatora je da Srbiji i njenim građanima predstavi turističke potencijale Republike Srpske kroz promociju njene privrede, prosvjete, nauke, kulture, umjetnosti i sporta, a sve to u saradnji sa Srbijom i njenim privrednicima, naučnicima, umjetnicima i sportistima.

Manifestacija je zvanično otvorena 15. septembra u Beogradu u Narodnom pozorištu, a zatvorena je 21. septembra u Novom Sadu u Srpskom narodnom pozorištu.

Na poziv TORS-a, Turistička organizacija grada Prijedora je učestvovala na navedenoj prezentaciji 21.09.2017. godine u Novom Sadu, Trg ispred Gradske kuće. Na zajedničkom štandu Republike Srpske, Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila sa promotivnim materijalima putem kojih su predstavljeni turistički potencijali grada Prijedora.

    

 

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Održana 12. manifestacija
Read More +
05 februar 2018 by TOPD, in VIJESTI

Održana 12. manifestacija "Dani zime na Kozari"

Dani zime na Kozari - 03. i 04. februar 2018. godine
Read More +
18 januar 2018 by TOPD, in VIJESTI

Dani zime na Kozari - 03. i 04. februar 2018. godine

Program Slatke zimske čarolije
Read More +
28 decembar 2017 by TOPD, in VIJESTI

Program Slatke zimske čarolije

TOP