CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Održani Dani Srpske u Srbiji

U cilju promocije Republike Srpske u Srbiji u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji u periodu od 15. do 21.09.2017. godine, po peti put, održana je višednevna manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“, koja kroz različite programske aktivnosti, ideje i projekte na nov i jedinstven način predstavlja Republiku Srpsku, njene gradove, prirodne ljepote, umjetnike i stvaraoce iz različitih sfera djelovanja.

Programom i aktivnostima ovogodišnje manifestacije obuhvaćeno je nekoliko gradova širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Subotica, Vršac, Vranje, Kraljevo, Kruševac, Užice…). Namjera organizatora je da Srbiji i njenim građanima predstavi turističke potencijale Republike Srpske kroz promociju njene privrede, prosvjete, nauke, kulture, umjetnosti i sporta, a sve to u saradnji sa Srbijom i njenim privrednicima, naučnicima, umjetnicima i sportistima.

Manifestacija je zvanično otvorena 15. septembra u Beogradu u Narodnom pozorištu, a zatvorena je 21. septembra u Novom Sadu u Srpskom narodnom pozorištu.

Na poziv TORS-a, Turistička organizacija grada Prijedora je učestvovala na navedenoj prezentaciji 21.09.2017. godine u Novom Sadu, Trg ispred Gradske kuće. Na zajedničkom štandu Republike Srpske, Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila sa promotivnim materijalima putem kojih su predstavljeni turistički potencijali grada Prijedora.

    

 

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Održan sajam
Read More +
17 septembar 2018 by TOPD, in VIJESTI

Održan sajam "Laktaši etno 2018" u Laktašima

Održan sajam
Read More +
17 septembar 2018 by TOPD, in VIJESTI

Održan sajam "Ekobis 2018" u Bihaću

Održana konferencija
Read More +
17 septembar 2018 by TOPD, in VIJESTI

Održana konferencija "Aerodrom Banjaluka u funkciji razvoja regije"

TOP