CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Turistička organizacija Prijedora se predstavila na sajmu turizma u Bijeljini

cU Bijeljini je 19. i 20. maja 2019. godine u centru grada održan 10. Sajam turizma i gastro kulture "Bijeljina-Turist 2019" koji je okupio oko 110 izlagača iz Republike Srpske i zemalja regiona. Organizator sajma je Turistička organizacija Bijeljine, a partner 10-og po redu sajma je Turistička organizacija Vojvodine.
Dvodnevni Sajam turizma i gastro kulture u Bijeljini je okupio najznačajnije turističke radnike iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Na sajmu su se predstavile turističke organizacije, turističke agencije, banje i lječilišta, ugostiteljski objekti, privredni subjekti i proizvođači zdrave hrane. Drugog dana sajma ugostiteljski objekti i proizvođači zdrave hrane predstavili su svoju nacionalnu kuhinju.

Stručni žiri, u kojem su bili predstavnici turističkih organizacija, izabrali su najbolje izlagače u 10 kategorija. Proglašena je najuspješnija turistička promocija i promocija nacionalne kuhinje, najuređeniji izlagački prostor iz oblasti turizma i ugostiteljstva, najbolji promotivni materijal i najposjećeniji štand. Na sajmu je izabrana i najbolje predstavljanja turistička agencija, prijatelj sajma iz Republike Srpske i iz inostranstva, kao i najuređeniji štand iz oblasti ručnih radova.

Turistička organizacija grada Prijedora se na sajmu uz promotivne materijale predstavila sa rukotvorinama i suvenirima radionice „Minimo“ iz Prijedora. 

         

 

 

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Dani zime na Kozari - 01. i 02.02.2020. godine
Read More +
31 decembar 2019 by TOPD, in VIJESTI

Dani zime na Kozari - 01. i 02.02.2020. godine

Prijedorska zima
Read More +
25 decembar 2019 by TOPD, in VIJESTI

Prijedorska zima

Turistička organizacija Prijedora se predstavila na sajmu turizma u Novom Sadu
Read More +
07 oktobar 2019 by TOPD, in VIJESTI

Turistička organizacija Prijedora se predstavila na sajmu turizma u Novom Sadu

TOP