CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Nagradna igra - osvoji noćenje u planinarskom domu "Kotlovača"

Pojava Corona virusa donijela je velike posljedice na sektor turizma i ugostiteljstva, organizovanje manifestacija i događaja. Svi jedva čekamo da kriza prođe kako bismo mogli da negdje otputujemo, a mi Vam preporučujemo da slobodno vrijeme provedete u prirodi i posjetite domaće destinacije.

Dragi ljubitelji prirode, avanturisti, planinari, rekreativci i slučajni prolaznici za sve Vas imamo jedno iznenađenje! Turistička organizacija grada Prijedora u saradnji sa Planinarskim društvom “Klekovača” i Nacionalnim parkom “Kozara” prirpemila je nagradnu igru kao zanimljivu osmosmjerku za posjetioce NP Kozara.

Nagradna igra / osmosmjerka će biti postavljena na Facebook stranici PD “Klekovača” https://www.facebook.com/klekovaca/, a trajaće u periodu od 30.05.2020. godine od 12.00 do 31.05.2020. godine do 24.00.

Pravila su jednostavna, a nagrade su zanimljive i privlačne:

  • u mreži osmosmjerke pronađite i zaokružite pojmove koji su vezani za Kozaru i područja NP Kozara
  • ako sve uradite tačno ostaće Vam 20 neiskorištenih slova koja daju konačno rješenje:  _ _ _ _ _ _ _   _   _ _ _ _ _ _   _ _ _ _ _ _
  • rješenje osmosmjerke napišite kao komentar ispod objave na Facebook stranicu PD “Klekovača”

Nagradna igra je kreirana za 24 osobe, odnosno prvih 8 najbržih sa tačnim rješenjem će dobiti smještaj za troje (ukupno 24 osobe) u Planinarskom domu “Kotlovača”, te namirnice za jelo koje će ih čekati u planinarskom domu.

Nagradna igra podrazumijeva besplatan boravak u dva termina po 12 osoba, i to za vikende: 13. – 14.06.2020. godine, te 25.07. – 26.07.2020. godine. Prvog vikenda zajedno ćemo promovisati 6. juni – Dan Planinarskog društva „Klekovača“ i 8. juni - Svjetski dan zaštite planinske prirode i dan Nacionalnog parka “Kozara”. Drugog vikenda zajedno ćemo najaviti Svjetski dan zaštite prirode koji se obilježava 28. jula sa ciljem širenja svijesti o prirodnim resursima i njihovoj zaštiti.

Za nagrađene će se kreirati planinarske rute u organizaciji PD “Klekovača”, a biće i dodatnih iznenađenja. Pravo učešća imaju svi ljubitelji Kozare, pješačenja i planinarenja, osim članova PD “Klekovača”, zaposlenih u NP “Kozara” i Turističkoj organizaciji grada Prijedora.

U ponedeljak 01.06.2020. godine biće objavljeni rezultati nagradne igre.

 

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Odgođena manifestacija
Read More +
14 jul 2020 by TOPD, in VIJESTI

Odgođena manifestacija "Zlatne ruke Potkozarja" 2020. godine

U Nacionalnom parku
Read More +
14 jul 2020 by TOPD, in VIJESTI

U Nacionalnom parku "Kozara" postavljena signalizacija na dvije pješačke staze

Svake nedjelje redovna autobuska linija od Prijedora do Mrakovice
Read More +
18 jun 2020 by TOPD, in VIJESTI

Svake nedjelje redovna autobuska linija od Prijedora do Mrakovice

TOP