CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

U toku realizacija projekta "Feel Kozara"

Osnovni cilj projekta „Feel Kozara” je jačanje atributa Nacionalnog parka “Kozara” kako bi se razvio u turističku atrakciju na otvorenom.

Projekat „Feel Kozara” podržala je Evropska unija kroz bespovratni grant od nešto više od 180.000 eura u sklopu projekta EU4Business. Sve aktivnosti koje se provode imaju za cilj da omoguće krajnjim korisnicima poboljšanje poslovnih rezultata, kao što su mikro, mala i srednja preduzeća, turoperateri, turističke agencije, lokalni ponuđači usluga posluživanja i prodaje – hrane i pića, hoteli, sportski klubovi i udruženja.

Partneri na projektu osim Agencije PREDA kao vodećeg partnera su i Nacionalni park „Kozara”, Turistička organizacija grada Prijedora, ELTA Media Group, dok su saradnici na projektu Planinarsko društvo „Klekovača” Biciklistički klub „Kozara” i motel „Bijele Vode”.

Više informacija o projektu i aktivnostima možete pronaći na facebook stranici projekta: https://www.facebook.com/Feel-Kozara-110965107316529

EU4Business jača kapacitet Bosne i Hercegovine za ekonomski rast i zapošljavanje razvojem konkurentnosti i inovacija u odabranim sektorima. Za ovu svrhu namijenjeno je ukupno 10 miliona eura bespovratnih sredstava. Projekat je vrijedan 16,1 miliona eura, a zajednički ga finansiraju Evropska unija (15 miliona eura) i Savezna Republika Njemačka (1,1 milion eura). Projekat zajednički sprovode GIZ, ILO i UNDP, od aprila 2018. godine do marta 2022. godine.

EU4Business je dio programa Lokalne razvojne strategije – Programa lokalne samouprave i ekonomskog razvoja u Bosni i Hercegovini, koje podržava Federalno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.

Za više informacija o EU4Business projektu posjetite: www.eu4business.ba

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Prijedorska zima
Read More +
03 decembar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Prijedorska zima

Prijedor predstavio svoju ponudu na manifestaciji
Read More +
01 oktobar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Prijedor predstavio svoju ponudu na manifestaciji "Dani Srpske u Srbiji"

Svjetski dan turizma 27.09.2021. godine
Read More +
01 oktobar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Svjetski dan turizma 27.09.2021. godine

TOP