CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Bazeni «Aqua Planet»
Kontakt: Tel.: +387 52 911 500

Bazeni «Aqua Planet»

U prijedorskom naselju Pećani nalazi se sportsko-turističko-ugostiteljski kompleks „Aqua planet“ sa tri bazena, picerijom i kafe slastičarnicom. Olimpijski bazen je dimenzija je 50 x 22 x 1,9 metara. Pored njega su i dva dječija bazena, a predviđena je izgradnja i zatvorenog bazena. Kompleks raspolaže svlačionicama, tuševima, ležaljkama, a prisutna je i spasilačka služba. U ljetnom periodu otvoreni bazen nudi mjesto za odmor, osvježenje i opuštanje, kao i noćno kupanje. Svake sezone ovdje se održava škola plivanja namjenjena svim uzrastima. U okviru škole plivanja postoji nekolikoo programa: obuka neplivača, obuka poluplivača, usavršavanje tehnike plivača, programi za sportske klubove, programi za rekreativce i individualni treninzi. U sklopu sportsko-turističko-ugostiteljskog kompleksa „Aqua Planet“ nalazi se restoran koji je otvoren tokom cijele godine. Restoran je pogodan za sve vrste proslava, posjeduje parking velikog kapaciteta.

Bazeni «Kozarac»
Kontakt: Tel.: +387 61 137 463

Bazeni «Kozarac»

Na magistralnom putu Prijedor – Banja Luka nalazi se sportsko-rekreativni centar «Kozarac», udaljen 12 km od Prijedora. U okviru sportsko-rekreativnog centra «Kozarac» nalazi se veliki (olimpijski bazen) bazen, dimenzija 50 x 15 m i dječiji bazen, dimenzija 10 x 15 m. Opremljen je sa modernim filter stanicama i ispunjava sve uslove takmičenja u vodi i na vodi, kao i noćno kupanje u sklopu bazena. Bazen sadrži skakaone po mjerama i tobogan dužine 42m. Izgrađeni su i tereni za tenis, odbojku na pjesku i stoni tenis. U sklopu ovog centra se nalazi i restoran sa velikim izborom hrane i pića.

Vodeni park «Kozarac»
Kontakt: Tel.: +387 65 942 041

Vodeni park «Kozarac»

U podnožju planine Kozare, na putu za Mrakovicu, u centru Kozarca, nalazi se izuzetno mjesto za rekreaciju, zabavu i osvježenje u ljetnom periodu, aqua park «Kozarac». Ovaj kompleks sastoji od olimpijskog i dječijeg bazena koji sadrže divlje rijeke, tobogan, masažu, pečurku za djecu, golove za vaterpolo... Vodena površina bazena je 1.726 m², a ukupna površina parka je 7.180m². U okviru vodenog parka organizuju su i besplatne škole plivanja, kao i takmičenja u plivanju, a izgrađeno je i odbojkaško igralište. U sklopu aqua parka se nalaze restoran, pizzeria i bar koji upotpunjuju održavanje raznih zabavnih manifestacija i dešavanja. Bazeni imaju digitalnu tehnologiju analize i doziranja vode. Za ovaj vodeni park kažu da je među najljepšim bazenima u BiH. www.vodeni-park.org

Bazeni Prijedor

TOP