CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Hotel BOMAR

Hotel „BoMar“, moderno opremljen, savremen i pogodan za sve posjetioce, smješten je nedaleko od Prijedora u naselju Lamovita, na magistralnom putu Prijedor – Banja Luka. Građen da zadovolji najviše standarde, a svojim sadržajima, funkcionalnošću i opremljenošću zadovoljiće i najprobirljivije goste. Hotel „Bomar“ će sa svojom luksuznom ponudom zasigurno zadovoljiti sve Vaše potrebe, bilo da ste odlučili da dođete zbog poslovnih obaveza ili tražite nezaboravne trenutke relaksacije i odmora.

Hotel „BoMar“ u svom sastavu ima vrhunski uređene sobe i luksuzne apartmane, sa ukupnim kapacitetom od 40 noćenja, aperitiv – bar, restoran, svadbeni salon, konferencijsku salu, mini salu, fitness,  saunu, ručnu i vodenu masažu, sopstvenu mini pivaru (jedinu domaću pivaru u Republici Srpskoj) i parking kapaciteta 180 mjesta. Sobe i apartmani sadrže savremenu opremu: moderno opremljene sanitarne čvorove, klima uređaj – preko fenkoila, telefon sa direktnim biranjem, TV sa satelitskim programima i mini bar.
Hotel posjeduje i svadbeni salon kapaciteta 750 mjesta, pogodan za organizovanje svadbi i svih ostalih manifestacija većeg kapaciteta. Hotel posjeduje i malu salu kapaciteta 70 mjesta za manje manifestacije. KONTAKT:
Magistralni put bb
+387 52 331 000 
+387 52 333 222
e-mail: info@hotelbomar.com
www.hotelbomar.com

TOP