CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Motel „Le Pont“

Motel je smješten na desnoj obali rijeke Sane, novijeg je datuma, a nalazi se u neposrednoj blizini hotela „Prijedor“ i oko 1 km udaljen je od centra grada. Restoran „Le Pont“ je otvoren u aprilu 1999. godine i jedan je od najatraktivnijih restorana u gradu, čija je ponuda zaista raznovrsna i bogata, a ambijent vrlo ugodan. Restoran ima četiri zvijezdice, a motel je otvoren januara 2006. godine.
Motel ima dva sprata, na prvom spratu se nalazi restoran, a na druga dva su sobe i apartmani.

Motel je skromnog kapaciteta, ali zadovoljiće i zahtijevnije posjetioce. Moderno je opremljen i privatnost gostiju je obezbjeđena.
Smeštajni kapaciteti ovog motela su tri savremeno opremljena apartmana i dve dvokrevetne sobe. Iako je motel skromnog kapaciteta, zadovoljiće i zahtijevnije posjetioce. Sobe imaju pogled na rijeku, prostrane su. Svaka soba ima telefon i televizor, terasu, kupatilo.
Restoran je površine 400 m2 sa pomoćnim prostorijama i može ugostiti do 130 osoba. Radno vrijeme restorana je 8-24 h i ishrana je dostupna gostima motela i svim ostalim gostima koji žele da objeduju ovdje. Restoran ima i prelijepu terasu od 60 mesta sa pogledom na rijeku, koja je veoma primamljiva gostima u ljetnjim mjesecima.
Motel takođe ima i svoj parking koji može primiti do 30 vozila.
Planovi motela „Le Pont“ u bliskoj budućnosti su izgradnja kafića u sklopu objekta i uređenje plaže sa propratnim programom:  škola plivanja i ronjenja, iznajmljivanje ležaljki za plažu...

 

KONTAKT:  
Kralja Petra I Oslobodioca 1

tel. +387 52 234 788 +387 52 234 788
fax: +387 52 234 067

www.motellepont.com

TOP