CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Pansion „Ribarska priča“

Ovaj pansion se nalazi u sklopu velikog Prijedorskog ribnjaka, nadaleko poznatog, Saničani. Pansion se nalazi na oko 8 km od centra grada.  Prije otvaranja smještajnog dela, pansion je bio restoran sa najljepšim ribljim specijalitetima u gradu i domaćom kuhinjom. Pansion u ovom novom obliku je otvoren 01.06.2006. godine. Kako mu i samo ime govori, enterijer restorana je uređen u ribarskom stilu. Pored terase se igralište za djecu. U planu je izgradnja lovačke kućice.

Ovo je trenutno objekat najnovijeg datuma na području grada, a već tako interesantan za goste koji dođu u grad. Na nekih 300 metara od restorana se nalaze i nadaleko poznati ribnjaci „Saničani“, koji se sastoje od 12 vještački stvorenih ribnjaka. 
Smještajni  kapaciteti pansiona su dva apartmana i šest dvokrevetnih soba sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja. Sobe su smještene iznad restorana dok se apartmani nalaze u objektu pored. Sobe i apartmani su savremeno uređeni i raspolažu francuskim ležajem, klasični kupatilom i televizorima i ovaj objekat može da zadovolji potrebe i najzahtjevnijeg gosta.
Restoran raspolaže sa nekih 60 mjesta u zatvorenom prostoru i sa 140 mjesta na terasi. Parking prostor postoji ispred objekta i može primiti 40 vozila.
Kažu da je ovo mjesto svojevrsna atrakcija gostima koji dolaze iz Italije u lov na patke. Pansion se takođe pored navedenih usluga bavi i iznajmljivanjem sopstvenih bicikala gostima koji vozeći se uživaju u prirodi pored ribnjaka.

 

KONTAKT:
Sanicani, bb
tel. 052 325 510 052 325 510 fax: 213 888

TOP