CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

LJETO U
GRADU PRIJEDORU

LJETO U  <br>GRADU PRIJEDORU

LJETO U
GRADU PRIJEDORU

LJETO U  <br>GRADU PRIJEDORU

LJETO U
GRADU PRIJEDORU

LJETO U
GRADU PRIJEDORU

LJETO U
GRADU PRIJEDORU

Turistička organizacija grada Prijedora

Ljeto u Prijedoru

U toku ljetnih mjeseci posjetioci mogu da uživaju i rashlade se kupanjem na rijeci Sani.Za ljubitelje kulture i umjetnosti su, pored Muzeja Kozare sa stalnom etno postavkom, Gallery '96 sa brojnim izložbama, Narodne biblioteke „Ćirilo i Metodije“ sa gradskom čitaonom, Spomen kuće porodice Stojanović, na raspolaganju i brojna dešavanja na otvorenom, jer se tokom ljeta organizuje „Prijedorsko kulturno ljeto“. Ako posjetioci žele da pobjegnu od gužve i vrelih ljetnih dana,

mogu da uživaju u prirodi planine Kozare kroz aktivan odmor, odnosno planinarenje i pješačenje u hladovini gustih kozaračkih šuma.
Posjetioci mogu da se rashlade i u Eko centru „Ljekarice“ sa uređenim bazenima za kupanje, ribolov, pješačkim stazama i prostoru za kamping.

Ljetna dešavanja upotpunjuju događaji, a neke od značajnijih manifestacija koje vrijedi posjetiti su „Zlatne ruke Potkozarja“, „Petrovdanski padobranski kup“, „Moto susreti u Prijedoru“, Likovna kolonija „Sreten Stojanović“, kao i brojni koncerti i performansi koji se organizuju tokom ljeta.

TOP