CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Održana dvanaesta etno izložba "Zlatne ruke Potkozarja"

U okviru manifestacije "Prijedorsko kulturno ljeto 2018" na malom prijedorskom trgu dana 26. i 27. jula Turistička organizacija grada Prijedora organizovala je dvanaestu etno izložbu "Zlatne ruke Potkozarja". Cilj ove manifestacije je očuvanje i njegovanje kulture, tradicije i običaja naroda Potkozarja, a svake godine ovu manifestaciju koja je pored prodajnog, imala i takmičarski karakter, posjete mnogobrojni Prijedorčani i posjetioci grada Prijedora.

Ove godine na manifestaciji učešće su uzela udruženja, radionice i 30-ak pojedinaca koji se bave izradom rukotvorina i suvenira. 

Tročlani žiri u sastavu Milenko Radivojac, Stana Marinović i Mesud Hodžić imao je težak zadatak da odabere najbolje eksponate. Odlukom žirija donesena je odluka o najoriginalnijem eksponatu kao prvoj nagradi i još dva originalna eksponata, kao i jedno priznanje za najuređeniji štand.

Tako je za najoriginalniji eksponat priznanjem i novčanom nagradom od 250 KM nagrađena Nataša Antonić za odjevni predmet-gunj, drugo mjesto, odnosno priznanje i novčana nagrada od 150 KM pripali su Mladenu Stakiću, dok je za treće mjesto priznanje i novčanu nagradu od 100 KM dobila Maja Horvat za.toledo i ažur milje.

Najljepše uređen štand imalo je Kolo srpskih sestara koji su dobili priznanje i novčanu nagradu od 100 KM.

    

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Video prezentacije o gradu Prijedoru
Read More +
17 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Video prezentacije o gradu Prijedoru

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora
Read More +
13 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora

Prijedorska zima
Read More +
03 decembar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Prijedorska zima

TOP