CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Turistička organizacija grada Prijedora

Turistička organizacija Prijedora se predstavila na sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija grada Prijedora je uzela aktivno učešće na 41. Međunarodnom sajmu turizma koji je okupio najznačajnije subjekte turističke ponude i tražnje, gdje se predstavilo preko 1.100 izlagača iz čitavog svijeta. Sajam je organizovan u periodu od 21.02. do 24.02.2019. godine, a o samom značaju sajma turizma u Beogradu govori činjenica da je ovaj sajam član veoma uticajne svjetske asocijacije turističkih sajmova i vodeći sajam turizma u cijelom regionu jugoistočne Evrope, kao i da je sajam posjetilo oko 70.000 posjetilaca.

Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila na zajedničkom izložbenom prostoru Turističke organizacije Republike Srpske koje je obezbjedilo Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji i na kojem se predstavila kompletna turistička ponuda Republike Srpske. U toku svih dana trajanja sajma, zapažena je izuzetna zainteresovanost za turističko tržište Republike Srpske, a turistička ponuda je predstavljena putem promotivnih brošura, letaka, kataloga, DVD prezentacija i ostalog propagandnog materijala. Turistička organizacija Prijedor je na sajmu predstavila promotivni materijal o gradu Prijedoru, odnosno brošure Turistički vodič Prijedora, Turistički vodič NP Kozara, Lov i ribolov, Smještaj i ugostiteljstvo, Aktivan odmor, Potkozarska trpeza, kao i ponude aranžmana turističke agencije Autotransport iz Prijedora. Veliko interesovanje je potvrđeno i kroz činjenicu da je sav promotivni materijal podijeljen na sajmu. S obzirom da su prezentacija i promocija jedan od najbitnijih preduslova za razvoj turizma, Turistička organizacija grada Prijedora će i dalje uzimati aktivno učešće na sajmovima u zemlji i inostranstvu.

Ovogodišnji partner sajma bila je Bugarska. Uz Sajam turizma, održale su se još tri manifestacije - Sajam opreme, hotelijerstva i ugostiteljstva, Sajam vina i Sajam suvenira. 

      

NAJNOVIJE VIJESTI i DOGAĐAJI

Video prezentacije o gradu Prijedoru
Read More +
17 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Video prezentacije o gradu Prijedoru

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora
Read More +
13 januar 2022 by TOPD, in VIJESTI

Studija uređenja javnih zelenih površina na području grada Prijedora

Prijedorska zima
Read More +
03 decembar 2021 by TOPD, in VIJESTI

Prijedorska zima

TOP